Ameriška kuhinja: Čebulni obročki

Seba, Simona in Martin smo pripravili čebulne obročke z dvema različnima pomakama. Narezane čebulne obročke smo pomakali v maso iz moke, koruznega škroba, pecilnega praška, mlete paprike, sladkorja, soli, popra, razžvrkljanih jajc in mleka in jih nato ocvrli v olju.

Naredili smo 2 pomaki.

Pomaka “a la PUM”

Kislo smetano damo v skledo in ji primešamo drobno nasekljane kumarice. Dodamo preostale sestavine in dobro premešamo.

Domača majoneza

Vse sestavine razen olja z metlico penasto umešamo. Nato v tankem curku počasi prilivamo olje in mešamo z mešalnikom. Majoneza je gotova, ko je dovolj gosta. Postavimo jo v hladilnik za približno 30 minut.


Advertisements
This entry was posted in Kuhinja. Bookmark the permalink.

Oddajte komentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava / Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava / Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava / Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava / Spremeni )

Connecting to %s