Delovni Ponedeljek Tehnične in Stolarske Ekipe

Pozdravljeni.

Na današnji sončni ponedeljek so se Pumovci pridno posvečali delu. Kljub pondeljkovem čudnem vzdušju so vsi zvesti svojemu delu in  ga opravljajo kar se najbolje da. Malo smo jih povprašali o njihovih občutkih.

1) Andraž iz stolarske ekipe nam je zaupal da ima preveč dela, da bi podajal karkšnekoli informacije o trenutnem projektu, ki ga njegova skupina izvaja.

Image

 

2) Luka, ki je prav tako iz stolarske ekipe, pa nam je na kratko zaupal, da se v skupini počuti prijetno in da se trenutno ukvarja z lupljenjem palet.

Image

 

3) Peter iz tehnične ekipe nam je zaupal, da trenutno pripravlja ogrodje kolesa za barvanje. V skupini se počuti sproščeno, barve kolesa pa še ostaja skrivnost.

Image

 

4) Tim iz tehnične ekipe, nam je zaupal, da se v skupini počuti fantastično in polno energije. Je fant, ki je vedno pripravljen pomagati. Trenutno pa preverja zračnico.

P1180475

 

5) Mili iz stolarske ekipe, kjer trenutno izdeluje stole iz palet, meni da so zelo ustvarjalna ekipa in da v njej vlada dobro vzdušje.P1180481

 

6) Nejc iz stolarske ekipe pravi, da najraje žaga, sovraži pa Mojčino vpitje, trenutno pa ni razpoložen za kakršnokoli delo, saj je utrujen od vikenda.

P1180482

Advertisements
This entry was posted in Ostalo. Bookmark the permalink.

Oddajte komentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s